Home“Wij zijn uw partner voor het creëren van custom made elektrotechnische oplossingen”

Welkom op de website van J&B Systems, uw partner voor het creëren van custom made elektrotechnische oplossingen. Een succesvol product begint met een goed idee. Gebaseerd op uw specificaties en wensen, zorgen wij voor het ontwikkelings- en ontwerp proces om zo een klant specifiek product neer te zetten. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het aanpassen van bestaande producten.

Wij zijn uw partner voor het ontwikkelen en produceren van embedded elektronica waarbij de nadruk ligt op kleine series. Innovativiteit, creativiteit en flexibiliteit zijn onze kernwoorden. Aangezien wij een klein bedrijf zijn kunnen we snel reageren om zo aan uw wensen te voldoen. Wij dragen zorg voor alle verschillende aspecten binnen het ontwikkelingsproces en houden ons bezig met:

– Hardware engineering (analoog en digitaal)
– Applicatie en embedded software engineering (Delphi, C)
– Embedded systemen (Microcontrollers, ATMEL)
– Prototyping en testen
– Kleinschalige productie

Kijk eens rond op onze website, zie wie wij zijn en ontdek de verschillende producten welke wij in het verleden aan KPN geleverd hebben. Als u meer informatie wilt of u zoekt een oplossing voor uw probleem, neem dan contact met ons op.

pic name